Ο Σύλλογος Ελληνικής Πολιτιστικής Παράδοσης Χαλκίδας “Τ’ Αλωνάκι” την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και ώρα 7 μ. μ. στην αίθουσα εκδηλώσεών του (Βορείου Ηπείρου 55β – 2ος όροφος)  παρουσιάζει το με τίτλο «Η Αγάπη Δηλώνει Απών» – δεύτερο της τριλογίας Αγάπης – νιοτάξιδο βιβλίο της νεαρής Βορειοευβοιώτισσας συγγραφέως – ποιήτριας, Κικής Κωνσταντίνου.

Το καλωσόρισμα της βραδιάς θα γίνει από τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Τ’ Αλωνάκι», Δημήτρη Λιανοστάθη ενώ λογοτεχνικοί και φιλικοί χαιρετισμοί θα ακολουθήσουν από τον Λογοτέχνη Ποιητή Συγγραφέα, μέλος της Διεθνούς Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, Γιώργο Κωνσταντίνου και τις φιλαναγνώστριες, Λουΐζα Φρέρη και Εύα Τουλίδα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Ηθοποιός – Σκηνοθέτης – Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Θεατρικού Συλλόγου «Περι – Τεχνών», Γιώργος Νικολαΐδης και η Σύμβουλος Επαγγελματικής Κατάρτισης – Χορογράφος – Δασκάλα Αργεντίνικου Τάνγκο στην 4Dance Academy – Σχολή χορού , Αρετή Κόκκαλη.

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα αναγνωστούν σε μορφή θεατρικού αναλογίου από τους: Ελένη Φωτιά, Βίκυ Μπασούκου, Έλενα Παπουτσή και Αρετή Κόκκαλη.

Την εκδήλωση θα «ντύσει» μουσικά για ακόμη μία φορά, το μουσικό σχήμα παραδοσιακής μουσικής “Μαντάρα” αποτελούμενο από:

Κωνσταντίνος Μαδαρός: κιθάρα, λαούτο, λαουτομάντολα, τραγούδι

Κατερίνα Σέγκου: τραγούδι

Χρήστος Περγάμαλης: κρουστά (μπεντίρ, djembe..)

Σταμάτης Χαϊνάς: κοντραμπάσο

Δημήτρης Λιάσκος: πνευστά

Γιάννης Οικονομίδης: κεμετζές, γυαλί ταμπούρ, μπεντίρ

Μενέλαος Διέτης: παραγωγή

Την επιμέλεια και την παρουσίαση της ξεχωριστής βραδιάς έχει αναλάβει για ακόμη μία χρονιά ο εξαίρετος άνθρωπος, επιστήμονας, λογοτέχνης, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Οι Φίλοι του Γιάννη Σκαρίμπα” και βραβευμένος από την Ακαδημία Αθηνών, κύριος Κώστας Μπαϊρακτάρης.

«Κι ύστερα μίλησαν για αγάπη όλοι αυτοί που την σκότωσαν.»

Είσοδος Ελεύθερη

Να είστε όλοι εκεί.

Photo credits: Eva Lida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.