Παραδοσιακό  γλέντι για το Δωδεκαήμερο διοργανώνει ο Σύλλογος Τ΄  Αλωνάκι την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 16:30 το απόγευμα  συνοδεία ορχήστρας δημοτικής μουσικής  στην Πλατεία Αλωνακίου.

Το γλέντι περιλαμβάνει άναμμα φωτιάς, Ρογκατσαραίους, κεράσματα, ορχήστρα δημοτικής μουσικής, χορό, κάλαντα και κυρίως διάθεση και θέληση να βρεθούμε όλοι μαζί και να ευχηθούμε ο ένας στον άλλον.

Στο γλέντι μας η ορχήστρα του συλλόγου μας  «Μουσικά Αλωνίσματα» που αποτελείται από τους: Ζαχαρής Δημήτρης- Κλαρίνο, Μαρμαρινός Χρήστος –Πνευστά, Τραγούδι, Χρόνης Βαγγέλης – Βιολί, Φρυγανιώτης Νίκος – Λαγούτο, Λαμπρινοπούλου Φωτεινή – Τραγούδι, Ζαχαρή Σπυριδούλα – τραγούδι, Μαργαριτάκης Δημητρης-κρουστά.

Στη συνέχεια και ώρα 6μ.μ. θα κινηθούμε στο κέντρο της πόλης μας, προς την πλατεία του Αγ. Νικολάου όπου το Αλωνάκι μαζί  το Λύκειο Ελληνίδων Χαλκίδας, τον Χορευτικό Όμιλο Χαλκίδας, τον Σύλλογο Κρητών, τον Σύλλογο Ποντίων, τον Σύνδεσμο Πελοποννησίων και το Εργαστήρι Πολιτισμού Νέας Αρτάκης “Παναγία Φανερωμένη”  θα συμμετάσχει στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.  και ο ΔΗΜΟΣ της πόλης μας.

Γλέντι με ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής και κεράσματα θα μας περιμένουν όλους.

Σας περιμένουμε να θυμηθούμε, να νοιώσουμε τις άγιες μέρες που έρχονται και να γλεντήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, όπως το «καλούν» οι μέρες…

One thought on “Γλέντι για το δωδεκαήμερο – Μια Πόλη μια Παρέα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.