Ακούστε ΕΔΩ την ραδιοφωνική εκπομπή

Σημερινό θέμα της η ραδιοεφημερίδα του Συλλόγου. Οι συντάκτες της εφημερίδας “τ΄ αλωνάκι-Πολιτιστικά και λαογραφικά σταχυολογήματα” Ρέτσας Πέτρος, Μυλωνά Ελένη, Φρυγανιώτης Νίκος και ο μικρός μας μαθητής Γεροκωσταντής Δημήτρης, μας ξεναγούν στα άρθρα-θέματα του τελευταίου τεύχους, με τη συνοδεία καλής ελληνικής μουσικής.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Σπυρόπουλος Γιώργος

H ραδιοφωνική εκπομπή του Συλλόγου Ελληνικής Πολιτιστικής Παράδοσης Χαλκίδας “Τ΄ αλωνάκι”, “Εν τυμπάνω και χορώ”, φιλοξενείται στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος που εκπέμπει στους 97,7. Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 12:00 – 13:00 το μεσημέρι και σε επανάληψη κάθε Τρίτη 16:00 – 17:00, επιμελείται δε και παρουσιάζεται από τα μέλη του συλλόγου. Τα θέματα των ραδιοφωνικών εκπομπών μας σχετίζονται με τον ελληνικό λαϊκό πολιτισμό σε όλες του τις εκφάνσεις.

Τις ραδιοφωνικές εκπομπές επιμελούνται και παρουσιάζουν τη φετινή χρονιά τα μέλη του Συλλόγου: Βαρυτιμίδου Αναστασία, Δισκάκη Βασιλίνα, Πεπόνη Μαριαλένα, Βουγιούκα Εριφύλη, Καψάλη Μαρία, Τζήμα Αργυρούλα, Λαμπρινόπουλος Αναστάσιος, Ρομποτή Φιλιώ, Σπυρόπουλος Γιώργος
Διεύθυνση ραδιοφωνικών εκπομπών:Σπυρόπουλος Γιώργος
Ηχοληψία: Κρητικός Βαγγέλης
Η εκπομπή έχει καθαρά πολιτιστικό χαρακτήρα και δεν έχει πρόθεση να παραβιάσει οιαδήποτε πνευματικά δικαιώματα, ενώ δεν υπάρχει κανένα κέρδος από τη δημοσίευσή της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.