Για να ακούσετε την εκπομπή πατήστε ΕΔΩ

Παραμονή της θείας Γέννησης και της αναγέννησης της ψυχής μας…

Η εκπομπή μας είναι παρούσα στη λάμψη αυτής της γιορτής, να μας υπενθυμίζει και να μας μαθαίνει ακόμα, τα έθιμα του τόπου μας!!

Θέμα της: «Χριστούγεννα στην Εύβοια»

Επιμέλεια-παρουσίαση: Δισκάκη Βασιλίνα, Πεπόνη Μαριαλένα

Η διεύθυνση και τα μέλη της ραδιοφωνικής μας ομάδας σας εύχονται καλά Χριστούγεννα

H ραδιοφωνική εκπομπή του Συλλόγου Ελληνικής Πολιτιστικής Παράδοσης Χαλκίδας «Τ΄ αλωνάκι», «Εν τυμπάνω και χορώ»,φιλοξενείται στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος που εκπέμπει στους 97,7. Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 12:00 – 13:00 το μεσημέρι και σε επανάληψη κάθε Τρίτη 16:00 – 17:00, επιμελείται δε και παρουσιάζεται από τα μέλη του συλλόγου. Τα θέματα των ραδιοφωνικών εκπομπών μας σχετίζονται με τον ελληνικό λαϊκό πολιτισμό σε όλες του τις εκφάνσεις.

Τις ραδιοφωνικές εκπομπές επιμελούνται και παρουσιάζουν τη φετινή χρονιά τα μέλη του Συλλόγου: Βαρυτιμίδου Αναστασία, Δισκάκη Βασιλίνα, Πεπόνη Μαριαλένα, Βουγιούκα Εριφύλη, Καψάλη Μαρία, Τζήμα Αργυρούλα, Λαμπρινόπουλος Αναστάσιος, Ρομποτή Φιλιώ, Σπυρόπουλος Γιώργος

Διεύθυνση ραδιοφωνικών εκπομπών:Σπυρόπουλος Γιώργος
Ηχοληψία: Κρητικός Βαγγέλης

Η εκπομπή έχει καθαρά πολιτιστικό χαρακτήρα και δεν έχει πρόθεση να παραβιάσει οιαδήποτε πνευματικά δικαιώματα, ενώ δεν υπάρχει κανένα κέρδος από τη δημοσίευσή της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.