📣Αγαπητά μέλη του Συλλόγου “Τ’ Αλωνάκι”,
📌Έπειτα από την σημερινή ανακοίνωση των αρμόδιων φορέων για καθολικό κλείσιμο τριών εβδομάδων, σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογός μας αναστέλλει τη λειτουργία του από το ερχόμενο Σάββατο 7 Νοεμβρίου.
📌Σήμερα & αύριο Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα μαθήματα και η Γραμματεία θα λειτουργήσει, ώστε να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες των μελών μας.
✔️Νοιωθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλα μας τα μέλη, καθώς και τους γονείς των μικρών μας μαθητών, οι οποίοι συμμετείχαν από την έναρξη λειτουργίας του Συλλόγου μας, δίνοντας δυναμικά το παρόν και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα που ίσχυαν, με στόχο πάντα την προστασία όλων μας.
✔️Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας. Σας ευχαριστούμε που συμβάλατε ώστε η ζωή μας να συνεχίζεται κανονικά και “Τ’ Αλωνάκι” να παραμένει η αγαπημένη καθημερινότητα όλων μας.
📌Ευελπιστούμε την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου να επαναλειτουργήσει ο Σύλλογός μας – ή όποτε αυτό γίνει εφικτό – και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να ανταμώσουμε ξανά υγιείς, με την ίδια και ακόμα μεγαλύτερη διάθεση, δημιουργικότητα και αγάπη για αυτό που αγαπάμε και είναι μέρος και τρόπος της ζωής μας.
Καλή αντάμωση, Υγεία και καλή καρδιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.